Sluiten

Druk op enter om te zoeken, ESC om te sluiten.

Wereldkids Libanon

Zendingsmaatje,
Wat is dat?

Stel je eens voor: een leven zonder God. Voor veel mensen is dat de realiteit. Er zijn op de wereld miljoenen mensen die nog nooit van het Evangelie gehoord hebben. Als Zendingsmaatje kun jij bijdragen aan het verspreiden van Gods Woord.

Heb jij ook het verlangen om de liefde van God te delen? Samen kunnen we het Evangelie delen, in woorden en daden. Wij als zendingswerkers door te gaan, jij door financieel bij te dragen. En vooral door voor ons te bidden en met ons mee te leven.

Sinds 2019 bestaat Zendingsmaatje als een concrete en persoonlijke mogelijkheid om het zendingswerk te ondersteunen. Als Zendingsmaatje lever je een wezenlijke bijdrage aan de uitzending van zendingswerkers. Dit kun je doen door een persoonlijk Zendingsmaatje te worden van een zendingswerker, maar ook als Zendingsmaatje van het zendingswerk wereldwijd.

Jan en Willianne Boom

“Als Christen maken we onderdeel uit van de wereldwijde kerk, hier hebben we elkaar voor nodig. Door als Zendingsmaatje financieel te ondersteunen, dragen we bij aan de opbouw van Gods Koninkrijk wereldwijd, zodat mensen wereldwijd God kunnen leren kennen.”

Wil jij ook samen met anderen zorgen voor het delen van
het Evangelie en de verspreiding van Gods Koninkrijk, waar dan ook ter wereld?

Leef mee, bid en geef!