Sluiten

Druk op enter om te zoeken, ESC om te sluiten.

header 2000x1000 geel

Zendingsmaatje: Heart4Mission

Getuigen... Hoe doe je dat?

Wat is het mooi om deel uit te maken van de wereldwijde kerk! Om samen met christenen uit Libanon, Duitsland, Thailand en nog vele andere landen te getuigen van je geloof. Om in woorden én daden het Evangelie te delen. Maar hoe doe je dat? Laat je inspireren door de verhalen van zendingswerkers die in alle openheid vertellen over hun roeping, werk en drijfveren en bekijk de bijzondere verhalen van mensen die tot geloof komen. Dankzij Gods liefde en genade vinden zij weer hoop.

We hopen dat het zendingswerk ook een plekje in jouw hart heeft, of mag krijgen. We hebben tijdelijk voor alle nieuwe Zendingsmaatjes een heel leuk welkomstcadeau, dus nu is hét moment om je aan te melden!

En ontvang een mooie tas als welkomstcadeau!

Snel naar

Laat je inspireren!

In onderstaande video's vertellen Gerard en Janneke de Wit (Duitsland), Heleen Dandash - van den Berg (Libanon) en Thomas en Cobi Roest (Thailand) over hun leven. Ze nemen je mee in hun roeping, vertellen over wat ze precies doen op de plek waar zij werken, en over de impact die dit werk heeft op mensen in hun omgeving. Bekijk hieronder direct de video's om een kijkje in hun leven te nemen!

slotdia film zendingsmaatje Wit Gerard

Gerard en Janneke uit Duitsland:

"Tijd nemen, oprecht luisteren en bewust de keuze maken lief te hebben, creëert verbinding."

slotdia film zendingsmaatje Berg Groot

Heleen uit Libanon: 

''Het gaat om kwaliteit, niet kwantiteit. We investeren in mensen, niet projecten.''

slotdia film zendingsmaatje Roest

Thomas en Cobi uit Thailand:

'''Wij zien graag de Thaise kerk in Isaan uitreiken naar haar eigen omgeving zodat de naam van Jezus overal bekend zal worden."

Over Zendingsmaatje

Stel je eens voor: een leven zonder God. Voor veel mensen is dat de realiteit. Er zijn op de wereld miljoenen mensen die nog nooit van het Evangelie gehoord hebben. Als Zendingsmaatje kun jij bijdragen aan het verspreiden van Gods Woord.


Sinds 2019 bestaat Zendingsmaatje als een concrete en persoonlijke mogelijkheid om het zendingswerk te ondersteunen. Als Zendingsmaatje lever je een wezenlijke bijdrage aan de uitzending van zendingswerkers. Dit kun je doen door een persoonlijk Zendingsmaatje te worden van een zendingswerker, maar ook als Zendingsmaatje van het zendingswerk wereldwijd. 


Je kunt zo niet alleen mee-geven, maar ook meebidden en meeleven met een zendingswerker!

Welkomstcadeau

Je hart voor zending kun je uitdragen door je aan te melden als Zendingsmaatje. Wanneer je je aanmeldt ontvang je tijdelijk een superleuke tas, volledig gemaakt van gerecycled RPET-materiaal. 


Ideaal om mee te nemen naar je werk, studie of een sociale gelegenheid. Milieuvriendelijk en aanleiding voor een goed gesprek! 


Meld je snel aan, want er is een gelimiteerde voorraad! OP=OP


Afmetingen: 

H = 52cm, L = 35cm, B = 11cm.


Deel je leven, zet jouw gaven en talenten in
in Gods wereldwijde kerk!

Ben je al Zendingsmaatje? Of zoek je naar een manier waarop je in de praktijk bezig kunt zijn met het verspreiden van Gods Evangelie? Natuurlijk kun je de mooie tas gebruiken om een gesprek aan te gaan met iemand die nog niet van Jezus heeft gehoord. Maar de GZB zoekt ook nieuwe collega's!

Wereldwijd zijn mensen nodig, die bereid zijn om hun leven te delen. Wil jij je handen uit de mouwen steken en je gaven en talenten inzetten in de wereldkerk? Om te delen, maar ook om te ontvangen en de verhalen en levenslessen door te geven in Nederland.